Activiteiten

Bijbeluur op zondag

Meer weten van de Bijbel, het meest gelezen boek ter wereld?

De Bijbel beschrijft de wereldgeschiedenis vanaf het begin. Staat vol levenswijsheid, bijzondere geschiedenissen en wijst ons de weg naar de eeuwigheid. De Bijbel is meer dan een boek, het is het Woord van God. In de Bijbel leren we wie God is, wie wij zijn en hoe we door Jezus Christus zalig kunnen worden. Voor elke cursist ligt een gratis Bijbel klaar. Ook de cursus is gratis.

Samenkomsten

 

Iedere zondag bent u welkom in onze samenkomsten. 's Morgens om 10.00 uur en 's middags om 16.30 uur.

Gezamenlijke maaltijden

Maaltijd groene groep, graag opgeven bij Ineke

Gezellig samen eten

Wat is gezelliger dan samen te eten? Vooral als je misschien veel alleen aan tafel zit. Kom en eet mee. Een heerlijke drie-gangen maaltijd voor maar € 4.

Creatief Bij de Bron

Aansluitend is er een lunch

Kom langs voor een gezellig creatief samenzijn. Naast de creatieve activiteiten is er uiteraard ruimte voor een goed gesprek en ontmoeting. Koffie of thee staat klaar!

Naailessen

Morgengroep en middaggroep

Ont-moeting bij de Bron

Welkom voor koffie, praatje, spelletje, ...

Klik hier voor maand overzicht.

Ontsnap aan de sleur. Stap binnen voor de gezelligheid. Altijd aanspraak en een luisterend oor van onze vrijwilligers. Praten over (levens)vragen, over geloof, over de levenswijsheid en troost in de Bijbel. Of gewoon even wat lezen met een gratis kopje koffie of thee. 

Bron-Taal

Taalles gevorderden

Bron Bijbel Club

Voor kinderen van 4-12 jaar is er een leuke club om de veertien dagen in de even weken op zaterdagmorgen van 10.30 -12.15 uur. We luisteren naar een Bijbelverhaal, zingen samen en zijn creatief bezig. Iedereen is welkom. De club is gratis.

Boodschappentas

Je moet je opgeven voor de boodschappentas

Concerten

Klassiek concert