Activiteiten

Samenkomsten

zondag 15 september 2019

ev. G. Baan

 

Iedere zondag bent u welkom in onze samenkomsten. 's Morgens om 10.00 uur en 's middags om 16.30 uur.

Gezamenlijke maaltijden

dinsdag 24 september 2019

lunch

Gezellig samen eten

Wat is gezelliger dan samen te eten? Vooral als je misschien veel alleen aan tafel zit. Kom en eet mee. Een heerlijke drie-gangen maaltijd voor maar € 4.

Open huiskamer in de wijk

Klik hier voor maand overzicht.

Ontsnap aan de sleur. Stap binnen voor de gezelligheid. Altijd aanspraak en een luisterend oor van onze vrijwilligers. Praten over (levens)vragen, over geloof, over de levenswijsheid en troost in de Bijbel. Of gewoon even wat lezen met een gratis kopje koffie of thee. 

Kinderclub

Voor kinderen van 4-12 jaar is er een leuke club om de veertien dagen in de even weken op zaterdagmorgen van 10.30 -12.15 uur. We luisteren naar een Bijbelverhaal, zingen samen en zijn creatief bezig. Iedereen is welkom. De club is gratis.

Gesprek rond de Bijbel

Meer weten van de Bijbel, het meest gelezen boek ter wereld?

De Bijbel beschrijft de wereldgeschiedenis vanaf het begin. Staat vol levenswijsheid, bijzondere geschiedenissen en wijst ons de weg naar de eeuwigheid. De Bijbel is meer dan een boek, het is het Woord van God. In de Bijbel leren we wie God is, wie wij zijn en hoe we door Jezus Christus zalig kunnen worden. Voor elke cursist ligt een gratis Bijbel klaar. Ook de cursus is gratis.

woensdagmiddagactiviteit voor kinderen

woensdag 18 september 2019

knutselen

Creatieve ochtend

dinsdag 24 september 2019

Kom langs voor een gezellig creatief samenzijn. Naast de creatieve activiteiten is er uiteraard ruimte voor een goed gesprek en ontmoeting. Koffie of thee staat klaar!

Concerten

zaterdag 5 oktober 2019

Cello en Piano