Activiteiten

foto_1772.jpg

Samenkomsten

 

Iedere zondag bent u welkom in onze samenkomsten. 's Morgens om 10.00 uur en 's middags om 16.30 uur.

Lees meer

foto_212.jpg

Gezamenlijke maaltijden

Gezellig samen eten

Wat is gezelliger dan samen te eten? Vooral als je misschien veel alleen aan tafel zit. Kom en eet mee. Een heerlijke drie-gangen maaltijd voor maar € 4.

Lees meer

foto_1499.jpg

Open huiskamer in de wijk

Klik hier voor maand overzicht.

Ontsnap aan de sleur. Stap binnen voor de gezelligheid. Altijd aanspraak en een luisterend oor van onze vrijwilligers. Praten over (levens)vragen, over geloof, over de levenswijsheid en troost in de Bijbel. Of gewoon even wat lezen met een gratis kopje koffie of thee. 

Lees meer

foto_2734.jpg

Historische rondleidingen

Lees meer

foto_1730.jpg

Kinderclub

Voor kinderen van 4-12 jaar is er een leuke club om de veertien dagen in de even weken op zaterdagmorgen van 10.30 -12.15 uur. We luisteren naar een Bijbelverhaal, zingen samen en zijn creatief bezig. Iedereen is welkom. De club is gratis.

Lees meer

foto_439.jpg

Gesprek rond de Bijbel

Meer weten van de Bijbel, het meest gelezen boek ter wereld?

De Bijbel beschrijft de wereldgeschiedenis vanaf het begin. Staat vol levenswijsheid, bijzondere geschiedenissen en wijst ons de weg naar de eeuwigheid. De Bijbel is meer dan een boek, het is het Woord van God. In de Bijbel leren we wie God is, wie wij zijn en hoe we door Jezus Christus zalig kunnen worden. Voor elke cursist ligt een gratis Bijbel klaar. Ook de cursus is gratis.

Lees meer

foto_3542.jpg

Nederlandse les

Lees meer

foto_3607.jpg

woensdagmiddagactiviteit voor kinderen

Lees meer

foto_3226.jpg

Creatieve ochtend

Kom langs voor een gezellig creatief samenzijn. Naast de creatieve activiteiten is er uiteraard ruimte voor een goed gesprek en ontmoeting. Koffie of thee staat klaar!

Lees meer

foto_3545.jpg

Concerten

Lees meer

foto_4514.jpg

Wandelen

Lees meer