Samenkomsten/ meditaties

Op dit moment liggen de samenkomsten op zondag stil vanwege de corona-maatregelen. U kunt de meditatie beluisteren via ons YouTubekanaal. Als we weer (in kleine groepjes) bij elkaar kunnen komen, laten we het u weten!

Iedere zondag bent u welkom bij onze samenkomst; 's morgens om 10.00 uur. We zingen, bidden en luisteren naar de boodschap van Gods Woord. Na de ochtendsamenkomst drinken we koffie met elkaar en is er gelegenheid vragen te stellen. Ook zingen we soms met elkaar wat liederen. (Helaas is er tijdelijk geen koffie drinken na de dienst vanwege de coronamaatregelen)

Wilt u ook komen? Iedereen is van harte welkom! Geef je wel op voor de dienst! (vanwege de coronamaatregelen): Jan (06-15954135) of Ineke (06-40395017). Door de coronamaatregelen kunnen wij helaas geen vakantiegasten ontvangen.

 

Doet u een mondkapje op als u binnen komt? Als u op uw plaats zit, mag hij af. En kom alleen als je geen klachten hebt en niet verkouden bent. Bij risico: blijf thuis! Verder houden we in ons gebouw de 1,5 meter afstand aan en desinfecteren we onze handen bij binnenkomst. 

U kunt ook vanuit huis de meditatie naluisteren via ons YouTubekanaal 

Wekelijks komt er een nieuwe meditatie online. Ook is er een korte overdenking - een Lichtpuntje - in deze tijd van zorgen. U kunt deze hieronder (na)luisteren of vinden op ons YouTube-kanaal

We vinden het fijn als u reageert op onze meditaties! Mail gerust naar info@bijdebronalkmaar.nl 

foto_1772.jpgfoto_1777.jpgfoto_1771.jpgfoto_1773.jpgfoto_1775.jpgfoto_1776.jpgfoto_1778.jpgfoto_1779.jpg